Le Pep

Le Pep

LE PEP is een jong en sterk groeiend Nederlands merk met een eigen visie en koers. Hun herkenbare handschrift spreekt aan waardoor dit merk een flinke groei doormaakt. Het wordt verkocht in Nederland, België, Duitsland, en Denemarken.

Le Pep is een Frans klinkende naam. In het Nederlands is pep niet alleen een synoniem voor fut en energie, maar ook voor veerkracht. Le Pep doelt met haar naam op vrouwelijke veerkracht. Na tegenslag kun je vanuit veerkracht opbloeien en tot grote dingen in staat zijn. Vandaar het symbool van de bloem uit hun logo.

Le Pep maakt vrouwelijke kleding met Franse allure in een stoer jasje. De kleding is elegant, met oog voor stijlvolle details, en vaak net even anders. Hun collectie kun je door de rijke materialen en zachte jerseys de hele week door dragen. De ene keer luxe, de andere keer comfortabel, maar steeds vrouwelijk.


Stoffen en pasvorm

Le Pep hecht waarde aan kwaliteit. Dit zie je terug in de stoffen en in de pasvorm; de stoffen zijn stevig, van hoge kwaliteit en aan een goede pasvorm is veel aandacht besteed. Zij reizen meerdere keren per jaar naar verschillende landen om net dat ene unieke stofje te vinden.


Fair

Het label werkt met kleine ateliers die zij regelmatig proberen te bezoeken om de kwaliteit te waarborgen en toe te zien op goede werkomstandigheden. De kleding wordt geproduceerd in onder meer Polen, India, Tunesië, Turkije, China en Portugal.

Alle artikelen worden veilig en eerlijk geproduceerd. Een groot gedeelte van hun kleding draagt het fair wear label. Zij weten wie hun producenten zijn en werken nauw met hen samen.