Fresh & classy

Mevrouw Adriaanse voorziet vrouwen vanaf 20 van frisse, stijlvolle en een tikje eigenzinnige kleding. Met een compleet aanbod biedt zij opwindende mode die anders is dan wat in de meeste winkels te vinden is. De keuze valt daarom op merken met een echt eigen stijl, die toch voor een breed publiek toegankelijk is. Daarbij vinden we het belangrijk dat men bij Mevrouw Adriaanse in een prettige sfeer kan uitproberen en combineren.

Men kan in de winkel rustig zijn eigen gang gaan, maar we helpen ook graag wanneer iemand komt shoppen. De vrouw die ik voor ogen heb is sociaal actief, geniet van haar vrienden en familie, en streeft een gezond en luxe levensgevoel na. Ze heeft klasse en een voorkeur voor een vrouwelijke stijl. Maar wat ze draagt moet wel comfortabel zitten, zodat ze zich op elk moment op haar op best voelt. De juiste keuze in kleding, schoenenen accessoires kan hierin een grote rol spelen.

Merken kiezen we op basis van hun filosofie, kwaliteit, prijs en gebruikte materialen. Het is voor veel vrouwen belangrijk te weten waarin ze zich hullen. Kleding, geproduceerd in menselijke omstandigheden, tegen een rechtvaardige beloning, is even belangrijk als natuurlijke materialen. Daarom werken we zo graag met merken zoals onder meer Inti, Seasalt Cornwall, Zilch, Froy & Dind, en White Stuff.

Tertia Adriaanse

*

*

*